Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, wordt de volgende dag verzonden.

Muziekproducten (en boeken) waarvan de verzegeling is verbroken, kunnen niet worden geretourneerd.

De webwinkel biedt helaas niet de mogelijkheid om te kijken of de aankoop bevalt en of het voldoet aan bepaalde eisen of persoonlijke wensen.

Het is uiteraard wel de bedoeling dat de producten bij het openmaken in nieuwstaat zijn en naar behoren werken.
In geval van beschadiging of defect, heb je 3 dagen vanaf het moment dat je je bestelling ontvangt, om te beoordelen of het artikel in goede staat is aangekomen.

Binnen die termijn kun je je retour aanmelden via het e-mailadres waarop je oorspronkelijke aankoop is bevestigd. Geef daarbij aan wat de reden is en voorzie je bericht eventueel van foto’s.

Na het aanmelden van je retour, heb je 7 dagen de tijd om het op te sturen. Gebruik hiervoor zoveel mogelijk de originele verpakking. Je bent er zelf voor verantwoordelijk voor dat het artikel stevig is verpakt.

Het verwerken van de retour gebeurt binnen 5 werkdagen. Wanneer de winkel je retour heeft ontvangen en geaccepteerd, ontvang je hiervan een bevestiging. Je ontvangt een e-mail van ons als je retour is verwerkt.

In de meeste gevallen (beschadiging of defect) ontvang je kosteloos een nieuw product.

Wil je liever je geld terug, vraag dat dan uitdrukkelijk via e-mail. Dan wordt het geld binnen 3 werkdagen teruggestort op je rekening.